D-100 Karayolu'nda seyreden otomobilden yükselen alevler paniğe yol açtı
Avcılar D-100'de seyir halindeki bir otomobil alev aldı. Sürücü ve arkadaşı yara almadan kurtulurken, itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Otomobil kullanılamaz hale geldi.

İstanbul'un Avcılar ilçesinde D-100 Karayolu üzerinde seyir halindeki bir otomobilin motor kısmından yükselen alevler, gece saatlerinde trafikte kısa süreli bir paniğe neden oldu.

ALEVLER ARACI SARDI
Olay, saat 22.00 sularında D-100 Karayolu'nun Üniversite Mahallesi Beylikdüzü istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nedim Güven yönetimindeki 34 FOV 032 plakalı otomobilin motor bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, aracın tamamını sardı.

SÜRÜCÜ VE ARKADAŞI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE İNDİ
Durumu fark eden sürücü Güven, aracını derhal emniyet şeridine çekti ve yanındaki arkadaşıyla birlikte güvenli bir şekilde araçtan indi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken, alevler nedeniyle kullanılamaz hale gelen otomobilde çıkan yangının nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.
Bakmadan Geçme
Beşiktaş'ta seyreden otomobil yandı
Yüksekova’da Alev Alan Araçta Baba ve İki Oğlu Yaralandı
Osmaniye'de otomobil yangını ormana sıçramadan kontrol altına alındı
Şişli'de akılalmaz kaza: Dumanı kontrol ederken otomobil alev aldı, panik anları kamerada
Silivri'de seyir halindeki otomobil küle döndü: O anlar kamerada
Alev alan otomobiline müdahale ederken sürücü yaralandı
