Denizli İdmanyurdu'nda yeni dönem: Ergün Penbe geliyor
Denizli İdmanyurdu 1959 FK, yeni sezon öncesi Uşakspor'dan ayrılan Ergün Penbe ile teknik direktörlük konusunda prensipte anlaştı.

Denizli İdmanyurdu 1959 FK, yeni sezon öncesinde Uşakspor'dan ayrılan Ergün Penbe ile teknik direktörlük konusunda prensipte anlaştı.
TECRÜBELİ İSİM GELİYOR
54 yaşındaki Ergün Penbe, futbolculuk kariyerinde Galatasaray ile UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferleri yaşamış, A Milli Takım'la 2002 FIFA Dünya Kupası'nda üçüncülük elde etmiş bir isim. Tecrübeli teknik adamın, yakında resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
YENİ YOL HARİTASI BELİRLENİYOR
Denizli İdmanyurdu, yeni sezon öncesi yüksek istişare kurulu oluşturdu. Eski Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar'ın başkanlık ettiği bu kurul, ilk toplantısını gizli bir şekilde gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Mustafa Gölcü, yapılan toplantılarda birlik ve ortak akıl ile Denizli İdmanyurdu 1959 FK'yı daha iyi yerlere taşımak için çalışacaklarını vurguladı.

