Gündem

Dervişoğlu'ndan İstanbul'un kurtuluşuna özel mesaj

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanları saygı ve minnetle andı.
ANKA
ANKA
1 dk Sesli Dinle 0
Dervişoğlu'ndan İstanbul'un kurtuluşuna özel mesaj

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Dervişoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Geldikleri gibi gittiler" diyerek tarihe geçen bu önemli olayı hatırlattı.

Dervişoğlu\

İstanbul'un kurtuluş günü anıldı

Dervişoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi: "6 Ekim 1923'te İstanbul'u işgalden kurtararak yeniden hürriyetine kavuşturan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bağımsızlığımız uğruna mücadele eden tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum." Bu sözlerle, İstanbul'un kurtuluş mücadelesinde yer alan tüm kahramanlara şükranlarını sundu. Mesajda, İstanbul'un işgalden kurtuluşunun 103. yıl dönümüne vurgu yapılırken, bağımsızlık mücadelesinin önemine dikkat çekildi. Dervişoğlu, bu özel günde milli mücadele ruhunu canlı tutma çağrısında bulundu.

Bu Yazıyı Paylaş