Dezenformasyonla mücadele için ortak bilinç oluşturulacak
İletişim Başkanı Burhanettin Duran, dezenformasyona karşı ortak bilinci güçlendirmek ve doğru bilgiye ulaşım hakkını korumak için çalışmalara devam edeceklerini duyurdu.

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, dezenformasyonla mücadelenin önemine dikkat çekerek, “Devlet-millet el ele vererek; dezenformasyona, manipülasyona ve provokasyona karşı ortak bilincimizi güçlendireceğiz” dedi.

Doğru bilgiye ulaşma hakkı korunacak
Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dezenformasyonun günümüzde sadece bir bilgi kirliliği değil, aynı zamanda bir milli güvenlik meselesi olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesindeki Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin 7/24 çalıştığını ifade eden Duran, “Yalanı ifşa etmeye ve gerçeği milletimizle paylaşmaya gayret ediyoruz” diye ekledi.

Farkındalık çalışmaları yürütülecek
İletişim Başkanı, toplumda farkındalık oluşturmak için hazırlanan görsellerin ve mesajların tüm illerde vatandaşlara sunulacağını ifade etti. “Bu mücadelede herkesin sorumluluğu var; paylaşmadan önce durup düşünmek ve sorgulamak gerekiyor” şeklinde uyarıda bulundu.
Bakmadan Geçme
İletişim Başkanı Duran, Pakistan Büyükelçisi ile bir araya geldi
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, yangın müdahaleleri hakkında açıklama yaptı
İçişleri Bakanı Çiftçi, dezenformasyonla mücadele vurgusu yaptı
Bakan Çiftçi: Dezenformasyonla mücadele öncelikli hedefimiz
DMM, Sevr Antlaşması'na ilişkin iddiaları yalanladı
İletişim Başkanı Duran, 2'nci İletişim Şurası sonuçlarını açıkladı
