Gündem

Dilovası'ndaki parfüm fabrikasında facia: 6 Can kaybedildi

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde bir parfüm deposunda çıkan yangında 6 kişi yaşamını yitirdi; itfaiye ekipleri müdahale ederken, Vali Aktaş'tan üzüntü dolu bir açıklama geldi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Dilovası'ndaki parfüm fabrikasında facia: 6 Can kaybedildi

Kocaeli'nin Dilovası ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan parfüm imalat deposunda, sebebi henüz tespit edilemeyen bir yangın çıktı ve bu olay büyük bir trajediye yol açtı. Yangın, bölgede paniğe neden olurken, acil müdahaleler gerçekleştirildi.

İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALE SÜRECİ

Bölgeye hemen çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi ve ekipler, alevlerin yayılmasını engellemek için yoğun çaba harcadı. Yangın kısa sürede kontrol altına alındı, ancak soğutma çalışmaları ile duman tahliye işlemleri halen devam etmektedir.

VALİ AKTAŞ'IN ACI AÇIKLAMASI

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, olay yerinde yaptığı açıklamada, 'Dilovası'ndaki yangın söndürüldü. Ancak maalesef 6 vatandaşımız hayatını kaybetti.' dedi ve hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine başsağlığı ve sabır diledi. Bu üzücü olay, çevrede derin bir şok ve keder yarattı.

Bu Yazıyı Paylaş