Diyarbakır'da kaybolan kadın, 13 gün sonra dere yatağında bulundu
Diyarbakır'da kaybolan zihinsel engelli Nimet Kılıç, 13 gün sonra dere yatağında ölü bulundu ve cenazesi toprağa verildi.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde kaybolduktan 13 gün sonra dere yatağında cansız bedeni bulunan 2 çocuk annesi zihinsel engelli Nimet Kılıç (45) toprağa verildi.

ARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI
Nimet Kılıç, 21 Ocak'ta sabah saatlerinde eşi Şeyhmus Kılıç tarafından kayınpederinin evinde bulunamayınca, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine 22 Ocak'ta AFAD, Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma ve jandarma ekipleri arama çalışmalarına başladı. Kılıç'ın kaybolduğu günde bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, sabah saat 05.12 sıralarında tek başına gittiği görüldü.

CENAZE DEFNEDİLDİ
Arama çalışmalarının 13'üncü gününde, Nimet Kılıç’ın cansız bedeni Balıkaya Deresi yatağındaki adacıkta bulundu. Cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsinin ardından, Nimet Kılıç’ın cenazesi yakınlarına teslim edilerek Kubacık Mahallesi’nde toprağa verildi. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Kılıç ile ilgili yaptığı açıklamada, “Üzüldük, Allah rahmet eylesin. Jandarmamız her türlü ihtimali dikkate alarak gerekli soruşturmayı yapıyor.” dedi.







Bakmadan Geçme
Yalçın: Barış ve huzur Diyarbakır'a fayda sağlar
Azerbaycan'dan Kara Liste Kararı: Diyarbakır Görüntüleri Kriz Çıkardı
Diyarbakır'da JASAT operasyonuyla 105 kişi yakalandı
Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucunda iki kişi yaralandı
Erhan Kurt cinayetinde babası tutuklandı
SOLOTÜRK, Diyarbakır'da tarihi mekanların üzerinde uçtu
