Diyarbakır'da kaybolan zihinsel engelli kadını arama çalışmaları devam ediyor
Diyarbakır'da kaybolan zihinsel engelli Nimet Kılıç'ı arama çalışmaları, soğuk ve sisli havada 4 gündür sürüyor. Eşinin kayınpederinin evine gitmesiyle başlayan süreçte güvenlik kameraları önemli ipuçları sağladı.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde kaybolan 45 yaşındaki Nimet Kılıç'ı arama çalışmaları, soğuk hava ve sisin etkili olduğu koşullarda 4. gününde de devam ediyor.

KAYINPEDERİNE GİTTİ
İki çocuk annesi zihinsel engelli Nimet Kılıç, 21 Ocak'ta sabah uyandığında evde olmadığını fark eden eşi Şeyhmus Kılıç, kayınpederinin evine gitti. Eşini burada da bulamayınca durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
22 Ocak'ta bölgedeki AFAD, Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma ve jandarma ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sırasında, Nimet Kılıç’ın sabah saatlerinde bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri tespit edildi. Görüntülerde Kılıç'ın saat 05.12'de tek başına ilerlediği görülüyor. Ekipler, yoğun sis ve soğuk havaya rağmen çalışmalarına devam ediyor.
Bakmadan Geçme
KKTC Başbakanı Üstel, batık gemide arama çalışmalarını inceledi
Girne açıklarında kaybolan 20 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor
Kağıthane'de kayıp kadın ormanda ölü bulundu: cinayet şüphesiyle eşi ve ağabeyi gözaltında
Gülistan Doku dosyasında yeni perde: Aileden yürek burkan çağrı: 'Artık bedenini bulup yas tutmak istiyoruz
14 yıl sonra kayıp kadının cesedi portakal bahçesinde bulundu
Tokat'ta kaybolan Ceren Nisa için aile endişeli
