Diyarbakır'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 gözaltı
Diyarbakır'da iki aile arasında çıkan silahlı kavgada Sedat Çınar hayatını kaybetti. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı ve yaralıların durumu ciddiyetini koruyor.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde, husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti. Olayda yaralananlar arasında Sedat Çınar, M.Ç. ve A.Y. bulunuyor.

OLAYIN GELİŞİMİ
Dün saat 16.30 sıralarında Peyas Mahallesi 470’inci Sokak'ta meydana gelen olayda, akraba olan iki aile arasında tartışma çıktı. Kısa sürede silahlı kavgaya dönüşen çatışmada, tabancalardan açılan ateşle Sedat Çınar ağır yaralandı. Diğer yaralılar M.Ç. ve A.Y. da olay yerinde ilk müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı.

GÖZALTILAR VE KAMERA KAYDI
Yaralılardan Sedat Çınar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. A.Y.'nin durumunun ise ağır olduğu belirtildi. Olayın ardından Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, N.D. adlı şüpheliyi gözaltına aldı. Silahlı kavga, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.






