Asayiş

Diyarbakır merkezli dolandırıcılık operasyonunda 27 kişi gözaltına alındı

Diyarbakır merkezli gerçekleştirilen dolandırıcılık operasyonunda 27 şüpheli yakalandı. Operasyon, kamu kurumlarının adını kullanarak dolandırıcılık yapan bir örgüte yönelik yapıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Diyarbakır merkezli dolandırıcılık operasyonunda 27 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır merkezli olarak 6 ilde kamu kurumlarının adını kullanarak dolandırıcılık yapan bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonların sonuçlarını açıkladı.

Diyarbakır merkezli dolandırıcılık operasyonunda 27 kişi gözaltına alındı 1

27 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Yapılan operasyonda 27 şüpheli gözaltına alındı. Jandarma Genel Komutanlığı, KOM ve Asayiş Daire Başkanlıkları'nın yanı sıra MASAK ve Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonuyla gerçekleştirilen bu operasyonlar, dolandırıcılık faaliyetlerini sonlandırmayı hedefliyor.

BÜYÜK PARA HAREKETLİLİĞİ TESPİT EDİLDİ

MASAK incelemeleri sonucunda, şüphelilerin hesaplarında 1 milyar TL'lik bir para hareketliliği bulunduğu belirlendi. Dolandırıcılık faaliyetlerinin, dernek, federasyon ve konfederasyon gibi yapılanmalar aracılığıyla gerçekleştirildiği tespit edildi.

Bu Yazıyı Paylaş