Doruk Madencilik'ten işçilere ödeme süreci açıklaması
Doruk Madencilik, işçilerin kıdem ve tazminat ödemelerine ilişkin planlamanın sürdüğünü ve hukuka aykırı eylemlerle ilgili yasal süreçlerin başlatıldığını duyurdu.

Doruk Madencilik A.Ş., Yıldızlar SSS Holding bünyesinde çalışan Türk Maden-İş Sendikası üyesi işçilerin kıdem ve tazminat alacaklarının ödemelerine ilişkin önemli bir açıklama yaptı.
ÖDEME PLANI DEVAM EDİYOR
Şirket, mali imkanlar ve belirlenen takvime uygun olarak, hak sahiplerine en kısa sürede ödemelerin gerçekleştirileceğini belirtti. Açıklamada, eski çalışanların alacaklarının bulunduğu kabul edilirken, bu ödemelerin planlamasının sürdüğü ifade edildi. Eylem gerçekleştiren işçilerin talep ve iddialarının kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğu vurgulandı.
YASAL SÜREÇLER BAŞLATILDI
Doruk Madencilik A.Ş., hukuka aykırı eylem ve girişimlerde bulunan kişi veya kişiler hakkında yasal süreçlerin başlatıldığını duyurdu. Şirket, geçmişteki kıdem ve tazminat alacaklarının ödenmesine yönelik titizlikle çalışıldığını ve bu sürecin devam ettiğini vurguladı. Ayrıca, kamu düzenini bozmaya yönelik her türlü girişime karşı kararlılıkla hareket edileceği ifade edildi.
Bakmadan Geçme
Yozgat madencileri 4 aydır maaş alamıyor
Doruk Madencilik çalışan alacaklarını ödediğini duyurdu
TÜRK-İŞ Ege Bölge Başkanı, otoyol özelleştirmesine karşı çıktı
Türkiye Maden-İş, 400 işçinin kıdem tazminatını ödendiğini duyurdu
Tutuklu maden iş genel başkanı işçilere seslendi
Madencilerin direnişi 15. gününde devam ediyor
