Asayiş

Dron saldırısında hayatını kaybeden gemi personeli Kocaeli'de son yolculuğuna uğurlandı

Dron saldırısında yaşamını yitiren gemi personeli Savaş Çakar, Kocaeli'nin Derince ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi. Cenaze namazına çok sayıda kişi katıldı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Dron saldırısında hayatını kaybeden gemi personeli Kocaeli'de son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, Rusya'nın Taman Limanı'ndan ayrıldıktan sonra uluslararası sularda dron saldırısına uğrayan Türk bayraklı kargo gemisinde hayatını kaybeden Savaş Çakar (54), bugün toprağa verildi.

Dron saldırısında hayatını kaybeden gemi personeli Kocaeli\

CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

22 Temmuz'da meydana gelen saldırıda, 36 bin 150 ton kömür yükü bulunan 'Reyhan Sarı' isimli gemideki 22 Türk mürettebatından Savaş Çakar, makine dairesinde yaşamını yitirmişti. Olayda iki kişi de yaralanmış, yaralı mürettebat için hızlıca tıbbi tahliye talep edilmiştir. Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ekipleri, yaralıların kurtarılması için bölgeye sevk edilmiştir.

Dron saldırısında hayatını kaybeden gemi personeli Kocaeli\

CENAZE DERİNCE'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Savaş Çakar'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından Kocaeli'nin Derince ilçesine getirilmiştir. Çınarlı Mahallesi'ndeki Gülerevler Camisi'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazına Çakar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ile Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe de katılmıştır. Cenaze, Derince Şehitlik Mezarlığı'nda defnedilmiştir.

Dron saldırısında hayatını kaybeden gemi personeli Kocaeli\

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş