Spor

Dursun Özbek, Avrupa kulüpleri yönetimine seçildi

Galatasaray Başkanı Dursun Aydın Özbek, oy birliğiyle Avrupa Futbol Kulüpleri yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Özbek, Türk futbolunu en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Dursun Özbek, Avrupa kulüpleri yönetimine seçildi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Avrupa Futbol Kulüpleri (EFC) yönetim kurulu üyeliğine oy birliğiyle seçildi.

Danimarka'da gerçekleşen seçim

Avrupa'daki profesyonel futbol kulüplerini uluslararası alanda temsil eden EFC'nin yönetim kurulunda yer alacak olan Özbek, bu görevi Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenen seçimle üstlendi.

Özbek'ten açıklama

Başkan Dursun Aydın Özbek, seçilmenin kendisi için büyük bir onur ve mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı olarak bu önemli platformda Türk futbolunu layıkıyla temsil etmek; Avrupa kulüpleri arasındaki iletişimi, iş birliğini ve etkileşimi en üst seviyeye taşımak için çalışacağım. Bu seçimin Galatasarayımıza ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıyı Paylaş