Düzce'de çıkan müştemilat yangını korkuttu: Alevler diğer binalara sıçramadan söndürüldü
Düzce'de bir evin bahçesindeki müştemilatta çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, çevredeki binalara sıçramadan söndürülürken, müştemilat kullanılamaz hale geldi.

Düzce'de bir evin bahçesinde çıkan müştemilat yangını, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek endişe yarattı. Olay yerine hızla intikal eden itfaiye ekipleri, alevlerin çevredeki diğer binalara sıçramasını önlemek için yoğun bir mücadele verdi.

KOÇYAZI MAHALLESİ'NDE ALARMLAR ÇALDI
Merkeze bağlı Koçyazı Mahallesi 2212 Sokak'ta akşam saatlerinde meydana gelen yangının nedeni henüz belirlenemezken, rüzgarın da tetiklemesiyle büyüyen alevler, mahalle sakinlerini tedirgin etti. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, yangının kontrol altına alınması için derhal çalışmalara başladı.

MÜŞTEMİLAT KULLANILAMAZ HALE GELDİ
İtfaiye ekiplerinin titiz ve etkili müdahalesi sayesinde, yangın sokaktaki diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak, çıkan yangında müştemilat tamamen kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili olarak yangının çıkış nedenini belirlemek amacıyla detaylı bir inceleme başlatıldı.
