Eczacıbaşı Dynavit, Sırbistan'da fırtına gibi esti: 3-0'lık net galibiyet
Eczacıbaşı Dynavit, Şampiyonlar Ligi'nde Sırbistan deplasmanında OK Zeleznicar Lajkovac'ı 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı ve rakibine set vermeden sahadan ayrıldı.

Eczacıbaşı Dynavit, CEV Zeren Group Şampiyonlar Ligi'nde beşinci maçında Sırbistan'ın OK Zeleznicar Lajkovac takımını deplasmanda 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Karşılaşma, Hala Sportova Lajkovac salonunda oynandı ve 65 dakika sürdü. Setler 25-15, 25-16 ve 25-17 şeklinde sonuçlandı, turuncu beyazlılar rakibine hiç set vermeden sahadan ayrıldı.

MAÇA ETKİLİ BAŞLANGIÇ VE KONTROL
Eczacıbaşı Dynavit, maça hızlı bir başlangıç yaparak ilk sette Ebrar Karakurt'un etkili hücumlarıyla farkı kısa sürede 10 sayıya kadar açtı. Savunmada başarılı bir oyun organizasyonu kuran takım, seti 25-15 kazanarak mücadelede 1-0 öne geçti ve moral üstünlüğünü ele aldı.

İKİNCİ SETTE FARKIN AÇILMASI
İkinci sette de etkisini sürdüren Eczacıbaşı Dynavit, rakibinin oyun organizasyonunu bozmayı başardı. Setin ortalarına doğru Magdalena Stysiak ve Yaprak'ın katkılarıyla farkı açan takım, bu avantajını koruyarak seti 25-16 kazandı ve maçı kazanmaya bir adım daha yaklaştı.

SON SETTE İSTİKRARLI PERFORMANS
Üçüncü sette ev sahibi takım maça tutunmaya çalışsa da Eczacıbaşı Dynavit izin vermedi. Orta oyuncu rotasyonundan ve kenardan gelen oyuncularından önemli sayılar bulan turuncu beyazlılar, maç boyu sürdürdükleri istikrarı son sette de devam ettirdi. Seti 25-17 kazanarak maçı 3-0'lık net bir skorla tamamladılar. Galibiyetin ardından pasör Dilay Özdemir maçın en değerli oyuncusu ödülünü alırken, Magdalena Stysiak 13 sayıyla en skorer isim oldu ve Emily Maglio 12 sayı kaydetti. Takım toplamda 13 blok ve 3 servis sayısı elde etti.
Bakmadan Geçme
Milli voleybol takımı Avrupa şampiyonasına veda etti
Filenin Efeleri Avrupa Şampiyonası'ndan elendi
Aras Kargo, İzmir'de voleybol devlerini buluşturuyor
Meryem Boz Aydın'a döndü
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Romanya'ya mağlup oldu
Filenin Efeleri Romanya'ya yenildi, gruptan çıkma şansı son maça kaldı
