eğlence mekanına silahlı saldırı: 2 yaralı, 3 tutuklu
İzmit'te bir eğlence mekanına düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 7 kişiden 3'ü tutuklandı.

İzmit'te bir eğlence mekanına yönelik silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında 3 şüpheli tutuklandı.

saldırı anı güvenlik kamerasında
Olay, 21 Ekim'de Tepecik Mahallesi'nde bir alkollü eğlence mekanında meydana geldi. İki grup arasındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından, adrese gelen B.G. adlı şahıs dışarıdan mekana tabancayla ateş açtı. Tesadüfen mekanın önünde bulunan Okan C. ve Hasan Seviç adlı kişiler, kurşunların isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

3 şüpheli tutuklandı
Saldırıya ilişkin soruşturma başlatan polis, R.K., O.M.Ş., D.Y., H.K., Z.K., Ö.K. ve B.G. isimli 7 şüpheliyi gözaltına aldı. Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen şüphelilerden R.K., O.M.Ş., D.Y. ve H.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Z.K., Ö.K. ve B.G. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay anı ise eğlence mekanının güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.






Bakmadan Geçme
Şanlıurfa'da aileye silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı
Muhtar tartıştığı kadını vurdu, intihar etti
Beyoğlu'nda kayınpeder evine silahlı saldırı
Kuşadası'ndaki saldırıda iki işletmeci ağır yaralandı
Kaldırımda yürüyen kişi motosikletlilerin silahlı saldırısında yaralandı
Zeytinburnu'nda esnaf, ateş açan şüpheliyi yaraladı
