Elazığ'da yoğun kar ve buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verildi
Elazığ'da yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Salı günü kreş, kurs ve bazı kurumlarda eğitime ara verildi, belirli personel gruplarına idari izin tanındı.

Elazığ Valiliği, il merkezinde etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı kurum ve kuruluşlarda eğitime bir gün ara verildiğini açıkladı. Valilik tarafından yapılan duyuruda, Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İl Müftülüğü'ne bağlı veya denetimindeki kreşler, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, gündüz bakım evleri ve kurslarda Salı günü eğitime ara verildiği belirtildi.
PERSONEL İZİNLERİ VE İSTİSNALAR
Kamu kurumlarında görev yapan malul, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacak. Ayrıca, anne ve babası çalışan anaokulu ve kreşe devam eden çocukları bulunan personel ile engelli çocuğu bulunan personelden birinin de söz konusu tarihte idari izinli sayılmasına karar verildi. Sağlık, güvenlik ve 24 saat esasına göre hizmet veren birimlerde çalışan personelin durumu ise hizmetin gereği olarak ilgili birimler tarafından değerlendirilecek.
İLÇELERDE KARAR YETKİSİ
İlçelerde ise ilçe şartlarına göre Kaymakamlarca karar verileceği açıklandı. Bu karar, hava koşullarının eğitim ve çalışma hayatı üzerindeki etkisini minimize etmeyi amaçlıyor.
Bakmadan Geçme
Elazığ'da sağanak sele neden oldu, üzüm bağları sular altında
Elazığ'da sağanak yağış nedeniyle 30 noktada su baskını
Elazığ'da yanan evde bulunan çiftin cinayetinde yeni gözaltı
Şehit uzman çavuş Coşkun Sevim, Elazığ’da defnedildi
Elazığ Valisi Hatipoğlu, cinayeti aydınlatma sözü verdi
Yeni yerleşim alanlarında 112 istasyonu olmadığı belirtildi
