Emekli madencinin dolandırıcılık kâbusu: Çete çökertildi
Emekli madencinin şikayetiyle çökertilen dolandırıcılık çetesi, 5 tutuklamayla sonuçlandı ve sanal suçlara karşı büyük bir adım atıldı.

Zonguldak'ta emekli bir madencinin uğradığı dolandırıcılık, polis ekiplerinin dikkatli çalışmasıyla aydınlığa kavuştu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma, ülke çapında faaliyet gösteren bir çetenin izini ortaya çıkardı ve bu operasyon, birçok mağdurun umudunu yeşertti.
ÇETE OPERASYONU GENİŞ YAYILDI
Operasyon, Zonguldak başta olmak üzere Şanlıurfa, Adana, Gaziantep, Mardin ve Antalya gibi illerde eş zamanlı yapıldı. Gözaltına alınan 6 şüpheliden biri kadın olmakla birlikte, bu baskın sanal dolandırıcılık yöntemlerine karşı önemli bir darbe vurdu ve mağdurların güvenini artırdı.
ADALET VE DÜZELTME ARAYIŞI
Şüphelilerden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi, bu da genç bireylerin bile suç örgütlerine karışabildiğini gösterdi. Bu olay, emeklilerin günlük hayatındaki zorlukları vurgulayarak, toplumda farkındalık yarattı ve benzer vakaların önlenmesine ışık tuttu.
Bakmadan Geçme
MESEM'de sahte staj dolandırıcılığı: 22 kişi tutuklandı
Adana merkezli dolandırıcılık çetesi adliyeye sevk edildi
Milletvekilleri, fon krizini dolandırıcılık olarak nitelendirdi
Bacaklarından vurduğu dolandırıcıyı ihbar etti
İzmir'de dolandırıcılıktan aranan çift, operasyonla yakalandı
Interpol tarafından aranan Schueler, İstanbul'da gözaltına alındı
