Emine Erdoğan, TDT liderleri ve eşleriyle yemekte buluştu
Emine Erdoğan, zirve için Türkiye’ye gelen liderler ve eşleriyle resmi akşam yemeğinde buluştu. Cumhuriyet’in 103’üncü yılına ilişkin mutluluğunu paylaştı ve dayanışmanın güçlenmesini diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı 13’üncü Zirvesi kapsamında Türkiye’yi ziyaret eden liderler ve eşleriyle resmi akşam yemeğinde bir araya geldi.

Emine Erdoğan’dan zirve mesajı
Emine Erdoğan, sanal medya hesabında paylaştığı mesajda, “Türk Devletleri Teşkilatı 13'üncü Zirvesi kapsamında ülkemizi ziyaret eden liderler ve kıymetli eşleriyle resmi akşam yemeğinde bir araya geldik. Cumhuriyetimizin 103'üncü yılına ulaşmanın mutluluğunu değerli misafirlerimizle paylaştık. Zirvenin, Türk dünyasının geleceğine yön vermesini ve kardeş ülkelerimiz arasındaki dayanışmayı daha da kuvvetlendirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Bakmadan Geçme
Erdoğan: Türk dünyasıyla ‘Türk asrı’ için çalışacağız
Emine Erdoğan, zirvenin kalıcı bir nişane olmasını diledi
Beştepe'de 750 bin ağaç ve çalı bulunan orman açıldı
Emine Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı'nı mesajla kutladı
Türk devletlerinde futbolcular yerli statüsünde sayılacak
Emine Erdoğan Özbekistan ziyaretini paylaştı
