Gündem

Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yeni banka promosyonu süreci: 270.000 TL talep edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü, 2025-2028 dönemini kapsayacak yeni banka promosyon ihalesinde son aşamaya geldi. Sendika, 270.000 TL peşin ödeme ve faizsiz kredi seçeneği talep etti.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Emniyet Genel Müdürlüğü'nde yeni banka promosyonu süreci: 270.000 TL talep edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) personelinin maaş promosyon anlaşmasına yönelik süreç, binlerce emniyet mensubu tarafından yakından takip ediliyor. 2025-2028 dönemini kapsayacak yeni banka promosyon ihalesi, emniyet teşkilatının tüm birimlerini ilgilendiren kapsamlı bir anlaşma olacak.

PROMOSYON İHALESİ SON AŞAMADA

EGM'nin merkez ve taşra teşkilatını kapsayacak yeni protokol için yürüttüğü görüşmelerin son aşamaya geldiği belirtiliyor. Bankaların tekliflerini EGM'ye iletmeye başladığı öğrenildi. Yeni döneme ilişkin ihale hazırlıklarının son aşamaya geldiği gelen bilgiler arasında.

SENDİKA TALEPLERİ VE ÖDEME TAKVİMİ

Emniyet Teşkilatı Sendikası, 2025 dönemi promosyon için 270.000 TL tutarında peşin ödeme talebinde bulundu. Ayrıca sendika, promosyonu tercih etmeyen personele 600.000 TL'ye kadar faizsiz kredi seçeneği tanınmasını da önerdi. İhale şartnamesinde, 164.440 TL taban fiyat belirlenmesi yönünde talep de iletildi. İhalenin sonuçlanmasının ardından promosyon ödemelerinin en geç Kasım ayının ikinci haftasına kadar personel hesaplarına aktarılması öngörülüyor. Yeni promosyon protokolü, eski anlaşmanın süresinin dolmasıyla birlikte yürürlüğe girecek.

Bu Yazıyı Paylaş