Endonezya'daki toprak kaymasında ölü sayısı 48'e ulaştı
Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde yaşanan toprak kaymasında ölü sayısı 48'e yükseldi, kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 48'e yükseldi.

KAYBOLANLAR İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Batı Bandung bölgesinde bulunan Pasirlangu köyünde, 24 Ocak'ta gerçekleşen toprak kaymasında yaşamını yitirenlerin sayısının 48'e ulaştığı açıklandı. Şu ana kadar kimliği belirlenen 30 kişinin cenazesi ailelerine teslim edildi, kalan 18 kişinin kimlik tespit çalışmaları ise sürüyor.
PSİKOLOJİK DESTEK HİZMETLERİ BAŞLATILDI
Heyelan altında kalan kişilere ulaşmak için arama-kurtarma köpekleri kullanılıyor. Ayrıca, bölgedeki çocuklar için travma sonrası psikolojik destek hizmetlerinin başlatıldığı bildirildi.
Bakmadan Geçme
Tunceli'de temel kazısı toprak kaymasına yol açtı: 5 katlı bina boşaltıldı
Endonezya'daki depremde can kaybı 70'e ulaştı
Endonezya'da 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntı
Endonezya'da 7,7 büyüklüğündeki depremde ölü sayısı 51 oldu
Endonezya'daki depremde can kaybı 38'e yükseldi
Endonezya'da 7,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi
