Erbakan'dan Erdoğan'a Aliyev tepkisi
Yeniden Refah Partisi lideri Erbakan, Erdoğan'ın Aliyev karşısındaki tutumunu eleştirerek, başörtüsü ve fon mağdurlarının sesinin duyulmadığını söyledi. Erbakan, "Aliyev istedi diye kendi başdanışmanını feda etmekten geri durmuyor." dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev karşısında tutumunu eleştirdi. Erbakan, "Dünya Beşten Büyüktür diyen, dünya lideri olduğuna inanılan Cumhurbaşkanımızın İlham Aliyev’e boyun eğmesine mi?" diyerek tepkisini dile getirdi.
Başörtüsü ve fon mağdurlarına değindi
Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Azerbaycan'daki başörtüsü yasağı ve fon vurgunu üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunurken, "İslamın temel hükümlerinden olan bir meselede yıllarca başörtüsü üzerinden aldığı oylarla zaferden zafere koşan iktidarın başörtüsü meselesini sahipsiz bırakmasına mı? Yoksa milyonlarca fon mağdurunun feryadının bir İlham Aliyev etmediğine mi?" sorularını yöneltti.
Aliyev istedi diye danışman feda ediliyor
Erdoğan'ın, Aliyev bir telefon açtığında "akan sular duruyor" benzetmesini yapan Erbakan, şunları söyledi: "Borsada ve fonda mağdur olan vatandaşlarımız bir ayı aşkın süredir skandala ismi karışan siyasiler ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanından gereğini yapmasını bekliyor ama kapı duvar. Gelgelelim İlham Aliyev bir telefon açınca akan sular duruyor. Aliyev istedi diye Sayın Cumhurbaşkanı kendi başdanışmanını feda etmekten geri durmuyor." Erbakan, bu durumun millete yaşatılan bir utanç olduğunu vurguladı.
Bakmadan Geçme
Fatih Erbakan, barış sürecine destek vereceklerini açıkladı
Bakü'den Şok Yasağı: 31 Türk Vatandaşı Azerbaycan’da 'İstenmeyen Adam' İlan Edildi! İşte O Liste...
Erbakan kardeşlik vurgusu yaptı
Fatih Erbakan: Milyarlarca lira dolandırıcılıkla uçup gitti
Fatih Erbakan, yargı ve liyakat konusunu eleştirdi
Erbakan fon krizinde araştırma önergesinin reddedilmesine tepki gösterdi
