Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye Mesajı: “Kritik Bir Eşik Daha Aşıldı”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecinde son düzlüğe girildiğini belirterek, “Bölgemizin tamamını huzur ve istikrara kavuşturacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Yakınlarımızın Kamu Kurumlarına Yerleştirilmesi Kura Töreni”nde açıklamalarda bulundu.
Sürecin stratejik katkıları oldu
Son altı ayda İran ve Körfez bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin çevresinde yaşanan savaş ve krizlere dikkat çeken Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecinin bu gelişmelerin sağduyuyla yönetilmesine önemli katkı sunduğunu söyledi.
Türkiye’nin girişimleri sayesinde bölgede yeni çatışmalar çıkarma ve toplumları karşı karşıya getirme planlarının sonuçsuz kaldığını ifade eden Erdoğan, şöyle konuştu:
“Yeni fitne ateşleri yakarak kardeşi kardeşe kırdırma planları, ülkemizin gayretleri sayesinde hamdolsun boşa düştü.”
Meclis tarihi bir uzlaşı sergiledi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 467 oyla kabul edilerek yasalaşan düzenlemeyi de değerlendiren Erdoğan, bu adımla kritik bir eşiğin daha geride bırakıldığını belirtti.
Meclis’te ortaya çıkan mutabakatın Türk siyasetinde daha önce görülmemiş bir uzlaşı örneği olduğunu vurgulayan Erdoğan, bunun yürütülen sürece büyük güven kazandırdığını dile getirdi.
Son düzlüğü de geçeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terörsüz Türkiye hedefinde kararlılık mesajı vererek sözlerini şöyle tamamladı:
“İnşallah son düzlüğü de geçerek ülkemizle birlikte bölgemizin tamamını huzur ve istikrara kavuşturacağız.”
Bakmadan Geçme
Erdoğan, 1-4 Kasım'da Güney Kore'yi ziyaret edecek
Erdoğan'dan Türk dünyası vurgusu: Aile fotoğrafında ayrılığa yer yok
Erdoğan'a Cumhuriyet Bayramı tebrikleri Cumhurbaşkanlığında sunuldu
Özel, 2028 erken seçimine kapalı olduklarını söyledi
CHP'den erken seçim ve emekli maaşı açıklaması
Kılıç: Seçim 2028'de, iktidarı durdurmak zor
