Erdoğan, İsrail'in 1915 olaylarıyla ilgili kararına sert tepki gösterdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in 1915 olaylarına ilişkin kararına sert tepki gösterdi. Ulaşım altyapısına ve savunma sanayisindeki gelişmelere de değindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail hükümetinin Ermenilerin 1915 olaylarıyla ilgili iddialarına yönelik aldığı karara tepki göstererek, "Ellerinde çoğu çocuk ve kadın 73 bin masum Gazzeli'nin kanı olan cinayet şebekesinin ülkemizle ilgili iftiralarını zerre kadar kale almıyoruz" dedi.
İSTANBUL'UN ULAŞIM ALTYAPISI GELİŞİYOR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarda, İstanbul'un ulaşım altyapısını geliştirmeye devam ettiklerini vurguladı. İstanbul'a inşa edilen raylı sistemlerin önemine dikkat çekerken, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Halkalı Metro Projesi'ni örnek gösterdi. Projenin tamamlanmasıyla seyahat sürelerinin ciddi oranda azalacağına ve ekonomiye büyük katkı sağlayacağına değindi.
SAVUNMA İHRACATINDA YENİ BİR DÖNEM
Savunma sanayi alanındaki gelişmelere de değinen Erdoğan, Türkiye'nin ilk kez NATO ve AB üyesi bir ülkeye savaş gemisi ihraç ettiğini duyurdu. Bu başarı, Türkiye'nin uluslararası alandaki itibarını artırırken, yerli savunma sanayinin gücünü de gözler önüne seriyor. Erdoğan, ayrıca Polonya ile ticaret hacminin artırılması hedeflerini de açıkladı ve Alevilere yönelik reformlar hakkında bilgi verdi.
Bakmadan Geçme
Oğuz Kaan Salıcı'dan Erdoğan'a hukukun iki terazisi eleştirisi
Erdoğan’dan 'Fon' talimatı! Yeni idari ve hukuki düzenlemeler gündemde
Özgür Özel, Erdoğan'a istifa çağrısında bulundu
İsrailli bakan Batı Şeria'da savaş çağrısı yaptı
Hakan Fidan: İsrail'in uluslararası yalnızlaşması devam ediyor
Erdoğan: Savaş suçlularının yeri mahkeme salonlarıdır
