Spor

Erdoğan, Milli Basketbol Takımı'nı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda finale yükselen A Milli Basketbol Takımı'nı telefonla arayarak tebrik etti. Erdoğan'ın tebriklerine Başantrenör Ergin Ataman ve milli sporcular alkışlarla karşılık verdi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Erdoğan, Milli Basketbol Takımı'nı tebrik etti

CUMHURBAŞKANI'NDAN TEBRİK TELEFONU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önce Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı arayarak, daha sonra telefonu A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman'a verdi. Erdoğan, milli takımı tebrik ederek, "Gerçekten çok mutlu oldum. Bu mutluluğu yaşattığınız için başta siz, Hidayet Türkoğlu ve bütün sporcu kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum. Tebrik ediyorum. Sağ olun, var olun." dedi.

ATAMAN'DAN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Ergin Ataman ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ederek, "Final maçı pazar akşamı Almanya'yla. İnşallah onu da kazanacağız. İkincilik bizi tatmin etmez." şeklinde konuştu. Milli sporcular da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tebriklerini alkışlarla karşıladı.

Bu Yazıyı Paylaş