Erzin Belediye Başkanı Elmasoğlu, CHP'den istifa edip YENİ Parti'ye katıldı
Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katıldığını duyurdu. Geçiş kararını kamuoyuna açıkladı.

Haber: Erhan ÖZMEN (HATAY) - Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, CHP'den istifa ettiğini ve siyasi kariyerine YENİ Parti'de devam edeceğini duyurdu.
PARTİ DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMASI
Elmasoğlu, CHP Erzin İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirdiği basın toplantısında, “18 yaşından bu yana bu partinin üyesiyim. Babam yıllarca Erzin İlçe Başkanlığı yaptı. Ancak CHP bünyesinde siyaset yapma olanağımız kalmadığı için Sayın Özgür Özel başkanlığında kurulan YENİ Parti'ye buradan hep beraber geçmiş oluyoruz.” ifadelerini kullandı.
YENİ PARTİ İLE GELECEK HEDEFLERİ
Ermasoğlu, YENİ Parti ile birlikte iktidar yolunda ilerleyeceklerine inandığını belirterek, “Burada geçme iradesini hep birlikte beyan ettik. İnşallah YENİ Parti ile beraber iktidar yolumuza devam edeceğiz.” dedi. Ayrıca, CHP Erzin Merkez İlçe Başkanı Ali Hamdullah Vural ve Merkez İlçe Yönetimi'nin de CHP'den istifa ederek YENİ Parti'ye katılma kararı aldıkları bilgisi verildi.

