Asayiş

Eşini ve emlakçıyı öldüren emekli polis adliyeye sevk edildi

Sakarya'da, eşi ve ilişkisi olduğu iddia edilen emlakçıyı öldüren emekli polis Adem Yüksel, adliyeye sevk edildi. Olayda iki kişi hayatını kaybetti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Eşini ve emlakçıyı öldüren emekli polis adliyeye sevk edildi

Sakarya'da, eşi Selma Yüksel ve ilişkisi olduğunu iddia ettiği emlakçı Mustafa Hıraç'ı tabancayla vurarak öldüren emekli polis Adem Yüksel, adliyeye sevk edildi.

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Olay, dün akşam saatlerinde Karapürçek ilçe merkezinde meydana geldi. Adem Yüksel ile eşi Selma Yüksel arasında evde başlayan bir tartışma, kısa sürede büyüyerek şiddet olayına dönüştü. Adem Yüksel, tartışmanın ardından tabancasıyla eşine ateş etti ve evden ayrıldı.

EMLAKÇIYI DA HEDEF ALDI

Adem Yüksel, daha sonra Selma Yüksel'in ilişkisi olduğunu iddia ettiği emlakçı Mustafa Hıraç'ın iş yerine giderek onu da tabancayla vurdu. Olay sonrası Yüksel, polis merkezine giderek teslim oldu. Yapılan kontrollerde, hem Selma Yüksel hem de Mustafa Hıraç'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeleri, otopsi için morga kaldırıldı. Adem Yüksel, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli, adliyeden çıkarılırken gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Bu Yazıyı Paylaş