Asayiş

Eski komşusunu bıçaklayan adam, dolandırıldığını iddia etti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde eski komşusu F.A.'yı bıçaklayan M.E.A., dolandırıldığını iddia ederek suçlamalarda bulundu. Olay sonrası tutuklandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Eski komşusunu bıçaklayan adam, dolandırıldığını iddia etti

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 65 yaşındaki M.E.A., eski komşusu 45 yaşındaki F.A.'yı diş hastanesi önünde bıçaklayarak tutuklandı.

Eski komşusunu bıçaklayan adam, dolandırıldığını iddia etti 1

İDDİALAR VE GÖRÜŞMELER

Olay, 4 Haziran'da meydana geldi. M.E.A., F.A. ile bir dönem gönül ilişkisi yaşadıklarını ve kadının kendisinden 350 bin TL değerinde altın alarak uzaklaştığını öne sürdü. Emniyetteki ifadesinde, dolandırıldığını belirterek, altınlarını geri almak için hastane önünde bıçakladığını açıkladı. Olayın ardından kaçmaya çalışan M.E.A., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

F.A.'NIN İFADESİ

F.A. ise, M.E.A.'nın iddialarını reddederek, aralarında hiçbir zaman gönül ilişkisi olmadığını ve dolandırıcılık yapmadığını belirtti. Daha önce M.E.A.'nın kendisini Hereke'de takip ettiğini ve bıçak çektiğini söyleyerek, jandarmaya şikayette bulunduğunu aktardı. Olay günü hastane önünde M.E.A.'yı gördüğünde, kendisinin evden çıkarken takip edildiğini ve bıçaklandığını ifade etti.

Bu Yazıyı Paylaş