Eski yöneticiden önemli açıklama: Mendez, Fenerbahçe ile devam etmek istemedi
Eski Fenerbahçe yöneticisi Ufuk Şansal, Miguel Mendez'in kulüple devam etmek istemediğini ve ayrılığın kişisel tercihler doğrultusunda gerçekleştiğini açıkladı.

Eski Fenerbahçe Yöneticisi Ufuk Şansal, Kadın Basketbol Takımı'nın eski başantrenörü Miguel Mendez ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Şansal, Mendez'in kulüple devam etmek istemediğini belirterek, eleştirilerin yersiz olduğunu ifade etti.

Mendez ile yola devam etmek istedik
Şansal, Mendez'e yeni sezon için teklif yapıldığını, kulübün geleceği konusunda planlamaların bu doğrultuda şekillendirildiğini vurguladı. Ancak Mendez'in kariyer planlaması ve kişisel tercihleri nedeniyle bu teklifi kabul etmediğini aktardı. Böylece yaşanan ayrılığın, Fenerbahçe'nin tek taraflı bir kararı değil, Mendez'in tercihine dayandığını açıkladı.

Yeni sezona hazırlıklar başladı
Şansal, Miguel Mendez'in kulübe katkılarından dolayı teşekkür ederken, kamuoyunda oluşan yanlış algıların düzeltilmesi gerektiğini savundu. Ayrılığın ardından kadro yapılanmasının hızla devam ettiğini belirten Şansal, Ahmet Çakı ile yeni anlaşmaya varıldığını duyurdu. Türk basketbolunun tecrübeli isminin takıma önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın her zaman zirve hedefiyle yoluna devam edeceğini vurguladı.
Bakmadan Geçme
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı sağlık kontrollerinden geçti
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan Sürpriz Veda Kararı!
Fenerbahçe, Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı
Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Tarihi Değişti! Yeni Maç Tarihi ve Saati Açıklandı
Fenerbahçe, Gaziantep FK ile berabere kalarak puan kaybı yaşadı
Gaziantep FK başkanı: Fenerbahçe'yi yenebilirdik
