Eskişehir'de altın hırsızlığı kamerada görüntülendi
Eskişehir'de bir kadın, kaldırımda oturan bir kişinin boynundaki altınları çalıp kaçtı. Olay güvenlik kamerasına yansırken, şüpheliler kısa sürede yakalandı.

Eskişehir'de, 29 Mayıs'ta saat 14.30 sıralarında meydana gelen hırsızlık olayı, güvenlik kameralarına yansıdı. Y.Ö. (52) kaldırımda otururken, D.Ç. (33) isimli kadın yanına gelerek bir süre sohbet etti.

HIZLI BİR HAMLEYLE ALTINLARI ÇALDI
Bu sohbet esnasında, Y.Ö.’nün boynundaki 17 çeyrek altının bağlı olduğu ipi fark eden D.Ç., aniden ipi koparıp kaçtı. Olayın ardından, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hemen harekete geçti.

ŞÜPHELİLER TAKSİDE YAKALANDI
Ekipler, kent genelinde yürüttükleri çalışmalar sonucunda, D.Ç. ile birlikte hareket ettiği değerlendirilen N.T. (19) ile birlikte takside yakalandı. D.Ç.'nin kaçarken yola attığı altınlar, olay yerine yakın bir bölgede bulunarak sahibine teslim edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından D.Ç. tutuklanırken, N.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bakmadan Geçme
İskenderun'da beze sarılı taşla iki işyerine girildi, şüpheli tutuklandı
30 yıl hapis cezası olan firari yakalandı
Eskişehir'de marul yüklü kamyonet devrildi
Foseptik çukuruna düşen at, AFAD tarafından kurtarıldı
Çalınan Barış Çanı hurdacıda bulundu
Eskişehir'de cinayet zanlıları adliyeye sevk edildi
