Gündem

Eskişehir'de yıkım sırasında dükkanın duvarı çöktü, esnaf zor durumda

Eskişehir'de bir binanın yıkımı sırasında bitişikteki dükkanın duvarı yıkıldı. İş sahibi Kübra Ceylan, büyük zarar gördüğünü ve hukuki mücadele başlattığını açıkladı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Eskişehir'de yıkım sırasında dükkanın duvarı çöktü, esnaf zor durumda

Eskişehir'de 8 katlı bir binanın yıkımı sırasında bitişiğindeki bir dükkanın duvarı yıkıldı. İş yeri sahibi Kübra Ceylan, durumu 'Tedbirsizlik dolayısıyla çok ciddi bir masrafım var' diyerek özetliyor.

Eskişehir\

DÜKKAN KAPANDI, ZARAR BÜYÜK

Ceylan, iş yerinin kapatıldığını ve yaklaşık 2 milyon lira zararının olduğunu belirtti. 'Dükkanım kullanılmaz halde. Ne yapım ekibi ne de yıkım ekibi zararımı karşılamayı kabul etmiyor' diyen Ceylan, yıkımın bilgi verilmeden gerçekleştirildiğini ifade etti.

Eskişehir\

HUKUKİ MÜCADELE BAŞLATTI

Hukuki süreç başlattığını söyleyen Ceylan, 'Günlük en az 25-30 bin lira cirom oluyordu, şu an işlerim durdu. Neden kimse bizim halimizi sormuyor?' diyerek yetkililere seslendi. Çevredeki diğer esnaflar da yıkım nedeniyle zor durumda kaldıklarını dile getirdi.

Bu Yazıyı Paylaş