Etimesgut Belediyesi'ne yönelik gözaltı operasyonu başlatıldı
Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Etimesgut Belediyesi'nde usulsüzlük iddialarıyla ilgili 25 kişi hakkında gözaltı kararı aldı ve soruşturma başlattı.

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, Etimesgut Belediyesi'nde gerçekleştirilen bazı ihalelerde usulsüzlük ve sahte belge düzenleme iddiaları üzerine bir soruşturma başlattı.
25 şüpheli hakkında gözaltı kararı
Yürütülen soruşturma kapsamında, iki belediye başkan yardımcısı da dahil olmak üzere 25 şüpheli hakkında gözaltı işlemleri gerçekleştirildi. Şüpheliler arasında 5 belediye görevlisi bulunuyor.
İddiaların kapsamı genişliyor
Soruşturma, otopark kiralama ve imar/ruhsat işlemlerinde menfaat temini gibi çeşitli usulsüzlükleri kapsıyor. Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma çerçevesinde Sayıştay raporları, müşteki beyanları ve çeşitli belgeleri değerlendiriyor.
Bakmadan Geçme
Etimesgut Belediyesi'nde usulsüzlük iddialarıyla 25 gözaltı
İçişleri Bakanlığı'ndan yasa dışı bahis operasyonu
Antalya'daki orman yangınlarıyla ilgili 6 kişi gözaltında
Damal Belediye Başkanı rüşvet soruşturmasında gözaltına alındı
Eskişehir'de öldürülen kişinin yeğeni gözaltında
Aydın merkezli operasyonda 111 kişi gözaltında
