Asayiş

Ev eşyası taşıyan kamyondan 22 milyon lira değerinde kaçak sigara çıktı

Adana'da ev eşyası taşıdığı düşünülen bir kamyonda 22 milyon lira değerinde kaçak sigara bulundu. Şoförler serbest bırakılırken, ürünlerin sahibi tutuklandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Ev eşyası taşıyan kamyondan 22 milyon lira değerinde kaçak sigara çıktı

Adana'nın Gölbaşı ilçesinde, ev eşyası taşıdığı düşünülen bir kamyonda yapılan incelemede büyük miktarda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Ev eşyası taşıyan kamyondan 22 milyon lira değerinde kaçak sigara çıktı 1

KAMYONDAKİ ŞÖFÖRLER SERBEST, SAHİBİ TUTUKLANDI

Şoförler Gani Ünalır (59) ve Hasan T. (38) adli kontrol şartıyla serbest kalırken, ürünlerin sahibi olduğu iddia edilen Şevki Ç. (67) tutuklandı. Ünalır, kendisine ait olmayan bu kaçak sigaradan haberi olmadığını ve arkadaşının yardım talebi üzerine kamyonu kullandığını öne sürdü. Ünalır, “Ben ev eşyası taşıdığımı zannediyordum” dedi.

Ev eşyası taşıyan kamyondan 22 milyon lira değerinde kaçak sigara çıktı 2

KAÇAK SİGARANIN SAHİBİ İTİRAF ETTİ

Yapılan soruşturma sonucunda, kamyondaki kaçak sigaraların sahibi olduğu belirtilen Şevki Ç., bu ürünleri Adana’da bir kişi aracılığıyla aldığını ve ödeme yapmadan önce Ankara’ya teslim edeceğini söyledi. Mahkemeye sevk edilen Ünalır ve Hasan T., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Şevki Ç. tutuklandı. Gani Ünalır, aldığı cezanın kendisini derinden etkilediğini ve bu miktarı ödeyecek gücünün olmadığını belirtti.

Ev eşyası taşıyan kamyondan 22 milyon lira değerinde kaçak sigara çıktı 3

Bu Yazıyı Paylaş