Gündem

Ev hanımlarına okul desteği iddiaları gerçeği yansıtmadı: Bakanlıktan açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 'Çocuğu okula giden ev hanımlarına destek' iddialarını yalanladı. Bakanlık, bu paylaşımların kişisel bilgileri ele geçirmek isteyenler tarafından yapıldığını ve hukuki işlem başlatıldığını duyurdu.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Ev hanımlarına okul desteği iddiaları gerçeği yansıtmadı: Bakanlıktan açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 'Çocuğu okula giden ev hanımlarına destek' şeklinde ortaya atılan iddialara yönelik bir yalanlama yaptı. Bakanlık, bu tür paylaşımların kendi tarafından yapılmadığını, kişisel bilgileri ele geçirmeyi amaçlayan kötü niyetli kişiler tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.

DOLANDIRICILIK GİRİŞİMLERİNE DİKKAT

Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, 'Çocuğu okula giden ev hanımlarına destek' gibi vaatlerle kamuoyunu yanıltmaya çalışanların kimlik bilgilerini ele geçirme gayretinde olduğu vurgulandı. Bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı hukuki sürecin başlatıldığı kaydedildi.

DOĞRU BİLGİ KAYNAKLARI

Aileler ve çocuklar üzerinden vatandaşları kandırmaya çalışan bu kişilere karşı gerekli hukuki adımların atıldığı ifade edildi. Bakanlık, halkı sosyal hizmetler ve yardımlar hakkındaki en güncel ve doğru bilgilere ulaşmak için resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarını takip etmeye davet etti.

Bu Yazıyı Paylaş