Evde 14 bin uyuşturucu hap bulundu
Şanlıurfa'da jandarma ekipleri, bir evde tuvalet giderine gizlenmiş 14 bin 410 captagon hap ve 20 gram metamfetamin ele geçirdi. Operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan kişilere yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda, Eyyübiye ilçesinde bulunan bir evde önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Tuvalet giderine gizlenmiş uyuşturucu
Operasyon kapsamında, şüpheli A.B.'nin evine baskın düzenleyen jandarma ekipleri, yaptıkları detaylı aramada uyuşturucu maddelerin evin tuvalet giderinde, bir çöp poşeti ve kovanın içine gizlendiğini tespit etti. Yapılan incelemede, bu gizlenme yönteminin ardında tam 14 bin 410 adet captagon hap ile 20 gram metamfetamin bulundu. Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, olayla ilgili A.B. isimli şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonun detayları ve sonuçları
Şanlıurfa'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlar, halk sağlığını tehdit eden bu tür maddelerin toplumdan temizlenmesi hedefini taşıyor. Jandarma ekiplerinin bu başarılı operasyonu, uyuşturucu tacirlerine karşı verdikleri amansız mücadelenin bir göstergesi olarak kayıtlara geçti. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Bakmadan Geçme
Aydın merkezli operasyonda 111 kişi gözaltında
İki otobüste 22 milyon TL'lik uyuşturucu yakalandı
Ünlülere Uyuşturucu Operasyonu: Melisa Şenolsun ve Melis Sezen Sonuçları
Balıkesir'de uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama
Sakarya'da uyuşturucu operasyonu: 1 ton 772 kilo hammadde ele geçirildi
Nevşehir merkezli uyuşturucu operasyonunda 33 kişi gözaltına alındı
