Eyyüp Kadir İnan, sandıkta cevap vereceklerini duyurdu
Eyyüp Kadir İnan, AK Parti'nin 2028 hedefini vurgulayarak, sandıkta herkese hak ettikleri cevabı vereceklerini açıkladı. İzmir merkezli siyaset çağrısında bulundu.

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Buca'da düzenlenen AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

2028 hedefi
İnan, parti teşkilatlarının, Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan'ı 2028'de yüksek bir oy oranıyla cumhurbaşkanı seçeceğini belirterek, “Bugün Türkiye'de İsrail'den tüm alçaklara kadar herkese hak ettikleri cevabı vereceğiz” dedi. Toplantıya AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, diğer yöneticiler ve partililer katıldı.

Fitne ve kargaşaya karşı duruş
İnan, partilerini karıştırmak isteyenlere karşı durduklarını ifade ederek, “Bizim teşkilatımızın içerisinde fitne fücur olmaz. Biz partimizi sizin gibi sırtlanlara, çakallara mı meze edeceğiz?” diye konuştu. Ayrıca, AK Parti'nin Ege'nin buradaki Cumhur İttifakı'nın kalesi olduğunu vurguladı.

Türkiye'nin büyüme hedefleri
Eyyüp Kadir İnan, Türkiye'nin her alanda büyüyerek yoluna devam edeceğini ve milletin haklarını koruyacaklarını belirtti. İzmir'e yönelik projeleri de öne çıkararak, şehrin geleceği için çalışmalara hız vereceklerini ifade etti. İnan, “İzmir merkezli siyaset yapılsın” çağrısında bulundu.

Bakmadan Geçme
Besim Dutlulu, AK Parti'ye geçeceği iddialarını yalanladı
Eyyüp Kadir İnan: Özgür Özel, siyasi haysiyetini kaybetti
İstanbul 2 Nolu Barosu Başkanı Saka, AK Parti'yi ziyaret etti
Özgür Özel, Eyyüp Kadir İnan'a tazminat davası açtı
Timur Soykan, Şaban Sevinç ve BirGün TV'ye AKP'den Tazminat Şoku : Ne Kadar Tazminat Talep Edildi
AK Parti, bazı gazeteci ve siyasetçilere dava açtı
