Gündem

Falezlerden düşen ABD'li turistin acı sonu

Antalya'da falezlerden düşen ABD'li turist Zacharia Hussein Diriye, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın detayları araştırılıyor.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Falezlerden düşen ABD'li turistin acı sonu

Antalya'da 35 metrelik falezlerden dengesini kaybederek düşen ABD vatandaşı Zacharia Hussein Diriye (29), olay yerinde hayatını kaybetti.

Falezlerden düşen ABD\

DÜŞME ANI VE İLK YARDIM

Olay, Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi'ndeki Düden Şelalesi'nin denize döküldüğü noktada meydana geldi. Diriye, henüz bilinmeyen bir sebeple falezlerden düştü. Düşüşü gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine kısa sürede polis, deniz polisi ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi.

Falezlerden düşen ABD\

OTOPSİ İŞLEMLERİ BAŞLADI

Deniz polisi ve Sahil Güvenlik ekipleri, kayalıklara çarparak denize düşen Diriye'yi bota alarak Kaleiçi Yat Limanı'na getirdi. Sağlık ekiplerinin incelemeleri sonucunda Diriye'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay sonrası, yat limanına cinayet büro amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri de yönlendirildi. Diriye'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Diriye'nin, 1 Mayıs'tan bu yana Antalya'da bir otelde konakladığı öğrenildi.

Bu Yazıyı Paylaş