Faruk Acar, bağımlılıkla mücadelede medyanın önemini vurguladı
Faruk Acar, bağımlılıkla mücadelede medyanın rolünü vurgulayarak, aile kurumuna yönelik saldırıların tehlikesine dikkat çekti ve yeni bir medya düzlemi oluşturduklarını duyurdu.

İstanbul'da düzenlenen 'Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü' paneline katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, medyanın bağımlılıkla mücadeledeki kritik rolüne dikkat çekti.

MEDYANIN HAKARETLERİ KABUL EDİLEMEZ
Acar, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gazeteci Sinan Burhan’a yönelik açıklamalarına tepki göstererek, bu tarz bir üslubu doğru bulmadıklarını ifade etti. Medya mensuplarına yönelik hakaret içeren söylemlerin kabul edilemez olduğunu vurgulayan Acar, muhalefetin medya ile olan ilişkisini eleştirerek, bu ilişkilerin sürekli olumsuz bir şekilde yorumlandığını belirtti.

AİLE, TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aile ile ilgili sözlerini hatırlatan Acar, aile kurumuna yönelik saldırıların, milletin ve devletin geleceğini tehdit eden ciddi bir sorun olduğunu ifade etti. Ailevi değerlerin erozyona uğramasının bağımlılığa zemin hazırladığını belirten Acar, bağımlılıkla mücadelenin her birey için bir sorumluluk olduğunu söyledi. Ayrıca, bağımlılıkla mücadelede yeni bir medya düzlemi oluşturduklarını ve bu bağlamda toplumsal farkındalığı artırmayı hedeflediklerini dile getirdi.
Bakmadan Geçme
Balıkesir Belediye Başkanı Akın, medya zirvesine katıldı
Cevdet Yılmaz: Bağımlılıkla mücadelede bütüncül bir anlayış benimsiyoruz
RTÜK Başkanı Daniş'ten 15 Temmuz'a özel anlamlı mesaj
Sanal medya bağımlılığından güvercinler sayesinde kurtuldu
Bağımlılıklara her yıl 75 milyar dolar kaybediyoruz
Sanal medya: Sosyalleşmeden uzaklaşıp, bağımlılığa sürükleyen bir 'sanal dünya
