Fatih'te araca ateş açan şüpheli tutuklandı
Fatih'te bir iş yerinin önündeki tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda iki kişi yaralandı, gözaltına alınan şüphelilerden ikisi tutuklandı.

İstanbul'un Fatih ilçesinde, bir iş yerinin önünde yaşanan tartışma silahlı ve bıçaklı bir kavgaya dönüştü. Olayda bir kişi bıçakla, bir kişi ise ateş açılması sonucu yaralandı. Gözaltına alınan dört şüpheliden ikisi tutuklandı. Olay, 24 Ekim Cumartesi günü Şehremini Mahallesi Kaygulu Baba Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iş yerinin önünde duran İ.Y. (34) ile yoldan geçen araçtaki kişiler arasında, sürücünün hızlı araç kullandığı iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçtan inen B.A. (17), İ.Y.'yi bıçakla yaraladı. Bunun ardından İ.Y., tartıştığı kişilerin bulunduğu araca silahla ateş açtı ve araçtaki E.M. (23) yaralandı. E.M., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Silahı saklayan şüpheli de yakalandı
Olayla ilgili çalışma başlatan Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silahla ateş açan İ.Y. ile olayda kullanılan silahı sakladığı belirlenen A.K.'yi (47) yakaladı. Yapılan aramalarda 2 ruhsatsız tabanca ve 10 mermi ele geçirildi. Çalışmaların devamında, İ.Y.'yi bıçakla yaralayan B.A. ile olaya karıştığı belirlenen E.H.A. (19) da yakalandı.

İki şüpheli tutuklandı
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Y. ve A.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. B.A. hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol tedbiri uygulandı. E.H.A.'nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan, İ.Y.'nin araca silahla ateş açtığı anlar bir cep telefonu kamerasına yansıdı.





Bakmadan Geçme
Mamak'ta parkta husumetlisini vuran genç yaşamını yitirdi
Gölcük'te MHP'li meclis üyesi tartıştığı kişinin silahlı saldırısında öldü
Kağıthane'de motosikletli saldırıda bir kişi hayatını kaybetti
Fatih'te silahlı kavga: 1 kişi yaralandı
Ürdün'de cenaze törenine silahlı saldırı: 7 ölü, 34 yaralı
Tarsus'taki kahvehaneye silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti
