Gündem

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi karaborsa bilet operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi karaborsa bilet satışı ihbarları üzerine gözaltına alınan 4 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheliler bilet satmadıklarını, sadece atkı sattıklarını iddia etti.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi karaborsa bilet operasyonu: 4 şüpheli yakalandı

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 23 Aralık 2025'te oynanan Türkiye Kupası maçı öncesi, stat önünde karaborsa bilet satışı yapıldığı ihbarları üzerine harekete geçen Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturmada, polis ekipleri tarafından tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, 'maça bilet var' diyerek satış yapmaya çalışırken yakalandı.

ŞÜPHELİLERDEN ÇARPICI SAVUNMALAR

Gözaltına alınan 4 şüpheli, emniyette ifade vermeyi reddetti. Savcılık ifadelerinde ise bilet satmadıklarını, sadece lisanssız atkı, bere ve forma sattıklarını iddia ettiler. Ancak şüphelilerin daha önce 'karaborsa bilet satma' suçundan toplam 27 kaydı olduğu öğrenildi. Hayrettin Kurtak, 'seyyar satıcılık yaptığını' ve diğer şüphelileri tanımadığını söylerken, Emrah Yıldız down sendromlu çocuğu olduğunu ve geçinmek için bu işi yaptığını belirtti.

ADLİ KONTROL KARARI ÇIKTI

Savcılık ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen şüpheliler hakkında, 1 yıl süreyle 'seyirden men' ve 'imza atma' şeklinde adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmalarına karar verildi. Şüphelilerden Yunus Kasal, stada bilet bulmak için gittiğini ve diğerlerini tanımadığını ifade ederken, Abdullah Aman ise 12 yaşından beri atkı bere sattığını ve gırtlak kanseri tedavisi gördüğünü söyledi.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş