Gündem

Fenerbahçe taraftarı Ülker Salonu'nu dolduruyor: EuroLeague heyecanı sürüyor

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'de Dubai Basketball'u konuk ederken taraftarlar coşkulu destek veriyor. Kadın basketbol takımı ise Avrupa'ya galibiyetle başladı, bilet fiyatları açıklandı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Fenerbahçe taraftarı Ülker Salonu'nu dolduruyor: EuroLeague heyecanı sürüyor

Fenerbahçe Beko, EuroLeague'deki dördüncü maçında Dubai Basketball'u ağırlarken, sarı-lacivertli taraftarlar Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nu coşkuyla dolduruyor. Geçen sezon tarihi başarılara imza atan takım, bu sezon da hem Avrupa'da hem de Türkiye liginde zirveyi hedefliyor.

DUBAI BASKETBALL MAÇI ÖNCESİ HAZIRLIKLAR

Başantrenör Sarunas Jasikevicius, Dubai Basketball'un fiziksel gücüne ve uzun guardlarına dikkat çekerek ribaund mücadelesinin kritik önem taşıdığını vurguladı. Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları bulunan Armando Bacot ve Brandon Boston Jr. bu maçta forma giyemeyecek. Rakip takım ise sezondaki üç maçında sadece bir galibiyet elde etti.

BİLET FİYATLARI VE TARAFTAR İLGİSİ

EuroLeague maçları için bilet fiyatları açıklandı: saha içi 1. sıra 3.000 TL, 2. sıra 2.500 TL, 3. sıra 2.000 TL, tribün 250 TL ve öğrenci tribünü 150 TL. Taraftarların salonu doldurması, takıma moral ve destek sağlıyor.

KADIN BASKETBOL TAKIMI AVRUPA'DA GALİBİYETLE BAŞLADI

Fenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar EuroLeague'de Macaristan temsilcisi DVTK Huntherm'i 31 sayı farkla 89-58 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Kadın takımının sezonluk kombine bilet fiyatları da açıklandı: saha içi 1. sıra 70.000 TL, 2. sıra 60.000 TL ve tribün 6.250 TL.

Bu Yazıyı Paylaş