Fethiye'de fuhuş operasyonunda 7 kişi tutuklandı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda, gözaltına alınan 8 şüpheliden 7'si tutuklandı, 15 yabancı kadın kurtarıldı. Operasyon sırasında önemli malzemeler ele geçirildi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen fuhuş operasyonunda 7 kişi tutuklandı. Bu operasyon, Fethiye, Aydın ve Antalya'da eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Operasyon detayları
Polis ekipleri, sanal medya üzerinden yürütülen teknik ve fiziki takip sonucunda bazı kişilerin kadınları fuhşa yönlendirdiğini belirledi. Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, 11 Eylül'de 8 şüpheliyi gözaltına aldı ve 15 yabancı uyruklu kadını kurtardı.
Ele geçirilen malzemeler
Yapılan aramalarda 16 cep telefonu, 87 bin 700 TL, 2 bin 50 dolar, 50 avro, bir kurusıkı tabanca ve 10 mermi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si tutuklanırken, bir kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Bakmadan Geçme
Dolandırıcılık operasyonunda duvara gizlenmiş 13 telefon bulundu
11 ilde sigorta dolandırıcılığı: 21 tutuklama
69 ilde kaçakçılığa operasyon: 18 kişi tutuklandı
16 ildeki operasyonlarda 55 şüpheli tutuklandı
Merkezefendi Belediyesi soruşturmasında 3 şüpheli adliyede
Kaçak silah operasyonunda 2 kişi tutuklandı
