Spor

Filenin Sultanları'ndan ABD'ye karşı nefes kesen mücadele: Son set 15-8!

Filenin Sultanları, 2026 Voleybol Milletler Ligi'nde ABD'ye 3-2 mağlup oldu. Nefes kesen mücadele 135 dakika sürerken, son set 15-8 ABD lehine sonuçlandı. Milliler yarın Japonya ile karşılaşacak.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Filenin Sultanları'ndan ABD'ye karşı nefes kesen mücadele: Son set 15-8!

Japonya'nın Osaka kentindeki Asue Arena'da nefes kesen bir mücadeleye sahne olan 2026 Voleybol Milletler Ligi'nde Filenin Sultanları, ABD'ye 3-2 mağlup oldu. İsviçreli Vladimir Simonovic ve Japon Sumie Myoi'nin yönettiği karşılaşma tam 135 dakika sürdü.

Filenin Sultanları\

SETLERDE KADIN KADINA BİR MÜCADELE

ABD'nin Rettke, Poulter, A.Skinner, Ogbogu, Thompson ve Eggleston gibi yıldızlarla sahaya çıktığı maçta, Türkiye'den Hande, Zehra, Vargas, İlkin, Deniz ve Elif gibi isimler mücadele etti. İlk seti 22-25'lik skorla ABD kazanırken, milliler ikinci seti 25-23 ile lehine çevirdi. Üçüncü sette ise adeta setler uzadı ve ABD, 27-29'luk skorla üstünlük sağladı. Dördüncü sette de heyecan doruktaydı.

SON SETDE HAYAL KIRIKLIĞI

Karşılaşmanın son setinde ise ABD, 15-8'lik net bir skorla üstünlük kurarak maçı 3-2 kazandı. Bu sonuçla Filenin Sultanları, Japonya etabındaki üçüncü maçından mağlubiyetle ayrıldı. Milliler, bir sonraki maçında yarın TSİ 13.20'de ev sahibi Japonya ile karşılaşacak.

Bu Yazıyı Paylaş