Foçada soygun girişimi: şüpheliler polisin elinde
Foçada büfe soygunu yapan iki şüpheli yakalandı biri tutuklanırken diğeri serbest bırakıldı, olay polisin hızlı müdahalesiyle son buldu.

İzmirin Foça ilçesinde bir büfe soygunu vakası meydana geldi, iş yeri sahibi darbedilerek paralar çalındı ve olay polise bildirildi. Şüphelilerin kaçma girişimi kısa sürede engellendi, ancak olay sırasında gerilimli anlar yaşandı.
SOYGUNUN DETAYLARI
25 Ekim günü saat 16.30 sıralarında gerçekleşen soygunda, iki kişi büfeye girip sahibini darbederek kasadaki paraları aldı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine Foça İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızla müdahale etti ve şüphelilerin izini sürerek onları yakalamaya çalıştı.
ŞÜPHELİLERİN TUTUKLANMA SÜRECİ
Şüphelilerden S.A., yakalanırken polise silah doğrulttu ve etkisiz hale getirildi A.Ş. ise gözaltına alındı. Mahkemeye çıkarılan S.A. tutuklandı, A.Ş. adli kontrolle serbest bırakıldı, bu durum yerel güvenliğe dair tartışmaları artırdı.
Bakmadan Geçme
Foça'da düğün sırasında havaya ateş açan 7 kişi tutuklandı
Foça'da uluslararası keskin nişancı yarışması sürüyor
Kuyumcu dükkanını soymaya çalışan şüpheli hayatını kaybetti
Özgür Özel'den 'Asrın Soygunu' Çıkışı: "Erdoğan, Ya Bu Tezgahın İçindesin Ya Da Yönetemiyorsun"
İYİ Partili Usta'dan Borsa İçin "Vurgun" İddiası: "Hükümet Desteği Olmadan Yapılamaz"
Foça belediye başkanı istifaya çağrıldı
