Spor

Galatasaray, Alanyaspor ile karşılaşıyor

Galatasaray, Alanyaspor ile karşılaşıyor. Maçta hakem Ali Şansalan görev alıyor ve Galatasaray'da eksik oyuncu bulunmuyor.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Galatasaray, Alanyaspor ile karşılaşıyor

Galatasaray, İtalya'daki Juventus maçının ardından Corendon Alanyaspor’u ağırlıyor. Bu karşılaşma Trendyol Süper Lig’in 24. haftası çerçevesinde gerçekleşiyor.

HAKEM ALİ ŞANSALAN MAÇI YÖNETİYOR

Maç, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta oynanıyor ve hakem Ali Şansalan tarafından yönetiliyor. Galatasaray’da eksik oyuncu bulunmamakta, ancak Abdülkerim Bardakcı ve Eren Elmalı, sarı kart ceza sınırında yer almakta.

İLK 11'LER BELİRLENDİ

Maçın başlama düdüğü ile birlikte Galatasaray ilk 11'i: Uğurcan, Boey, Davinson, Singo, Eren, Torreira, Sara, Sane, Barış, Lang, Osimhen olarak sahada yer alıyor. Corendon Alanyaspor ise Victor, Lima, Aliti, Mounie, Duarte, Elia, Hwang, Janvier, Makouta, Ümit ve Hadergjonaj ile sahaya çıkıyor.

Bu Yazıyı Paylaş