Spor

Galatasaray'dan muhteşem dönüş! Avrupa zaferinin ardından Alanyaspor'u devirdi, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı

Galatasaray, Avrupa'daki başarısının ardından Süper Lig'de Alanyaspor'u 3-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Taraftarlar ise şampiyonluk coşkusuyla takımlarına destek verdi.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Galatasaray'dan muhteşem dönüş! Avrupa zaferinin ardından Alanyaspor'u devirdi, zirvedeki yerini sağlamlaştırdı

Avrupa'da elde ettiği zaferin moraliyle ligde de yoluna devam eden Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 24. haftasında Corendon Alanyaspor'u konuk etti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park'ta oynanan mücadelede sarı-kırmızılılar, rakibini 3-1 mağlup ederek puanını 58'e yükseltti ve haftayı lider kapatmayı garantiledi.

GALATASARAY'DAN FARKLI SKORLA GALİBİYET

Teknik direktör Okan Buruk, Juventus maçının ilk 11'inde 4 oyuncu değişikliği yaparak sahaya çıktı. Ağrısı bulunan Roland Sallai kadroya dahil edilmezken, Abdülkerim, Jakobs ve Lemina yedek kulübesinde yer aldı. Maçın öne çıkan anlarında Boey'in ilk yarıda attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, Alanyaspor Mounie ile beraberliği yakaladı. Ancak Galatasaray, Torreira ve Osimhen'in golleriyle 3 puana ulaştı. Alanyaspor'un orta sahadan çektiği bir şut ise direkten dönerek auta çıktı.

TARAFTAR DESTEĞİ VE ŞAMPİYOLUK MESAJLARI

Galatasaraylı taraftarlar, maç öncesinde tribünlerde açtıkları pankartlarla takımlarına olan inançlarını ve şampiyonluk hedeflerini dile getirdiler. "Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin", "Herkesin alkışladığı şampiyon yine biz olacağız" ve "Bu takım bu sene söke söke şampiyon" gibi sloganlarla dolu pankartlar dikkat çekti. Taraftarlar, takımlarının ligde şampiyonluğa ulaşacağına dair tam bir destek gösterisi sergilediler.

Bu Yazıyı Paylaş