Galatasaray HDI Sigorta, Halkbank'ı 3-0 ile geçerek finale yükseldi
Galatasaray HDI Sigorta, Halkbank'ı 3-0 yenerek Efeler Ligi finaline yükseldi. Sarı-kırmızılı ekip, seriyi 2-0'a taşıdı.

İstanbul'da düzenlenen Efeler Ligi play-off 1-4 etabı ikinci maçında Galatasaray HDI Sigorta, Halkbank'ı 3-0'lık net bir skorla mağlup etti.
MAÇIN DETAYLARI
Burhan Felek Salonu'nda gerçekleşen karşılaşmada hakemler Erdal Akıncı ve Uğur Ateş görev aldı. Galatasaray HDI Sigorta, oyuncu kadrosunda Patry, Ahmet Tümer, Jaeschke, Maar, Doğukan Ulu ve Arslan Ekşi'yi bulundururken, Halkbank'ın kadrosunda ise Leal, Ertuğrul Metin, Sokolov, Kaziyski, Samet Baltacı ve Ulaş Kıyak yer aldı.
SERİDE DURUM 2-0
Maç setleri 25-17, 25-18 ve 25-22'lik sonuçlarla sona erdi. Bu galibiyetle birlikte Galatasaray HDI Sigorta, seride durumu 2-0'a getirerek finale adını yazdırdı. Sarı-kırmızılı ekip, finalde Spor Toto’yu eleyen Ziraat Bankkart ile karşılaşacak.
Bakmadan Geçme
Galatasaray, Stuttgart galibiyetiyle 34 yıllık hasreti bitirdi
Uğurcan Çakır: Okan hoca bizi maça iyi hazırladı
Galatasaray, Stuttgart'ı Batrakov'un golleriyle geçti
Galatasaray, Stuttgart'ı 2-0 yendi
Stuttgart taraftarları Sultanahmet'ten stada geçti
Galatasaray, Stuttgart'a Karşı 4 Değişiklikle Sahada
