Galatasaray'ın cezası onaylandı
TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray'a verilen cezanın yanı sıra Beşiktaş ve diğer kulüplere uygulanan cezalara da onay verdi.

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray'a uygulanan para cezasını onayladı.
Cezalar ayrıntılı olarak açıklandı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Galatasaray'a verilen 1 milyon 412 bin liralık cezanın onaylandığını duyurdu. Kurul, sarı-kırmızılı takımın çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle aldığı 1 milyon 120 bin lira, taraftarının neden olduğu saha olayları için verilen 220 bin lira ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 72 bin lira olan cezalarını oy birliğiyle onadı.
Beşiktaş ve diğer ceza kararları
Tahkim Kurulu, aynı zamanda Beşiktaş idarecisi Serkan Reçber'e verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 300 bin lira para cezasını da onayladı. Ek olarak, Eyüpspor antrenörü Umut Eskiköy'e uygulanan 2 resmi maçtan men ve 53 bin 500 liralık para cezası da oy birliğiyle kabul edildi. Natura Dünyası Gençlerbirliği futbolcusu Sekou Koita'nın cezasında ise indirim yapıldı ve 2 resmi maçtan men cezası 1 resmi müsabakadan men ve 40 bin lira para cezası olarak değiştirildi.
Bakmadan Geçme
Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 mağlup ederek tarihi bir zafer elde etti
Galatasaray, Trabzonspor karşısında 4-0'lık skorla yenildi
Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 yendi
Trabzonspor, Galatasaray'ı 4-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti
Galatasaraylı Jakobs’tan şok karar! Milli formaya veda
Galatasaray, Trabzonspor'u mağlup ederek finale yükseldi
