Spor

Galatasaray'ın şampiyonluk neşesi Denizli sokaklarını sardı

Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonluğu, Denizli'de coşkulu kutlamalara sahne oldu. Taraftarlar araç konvoyları ve meydanlardaki kutlamalarla şampiyonluğu sabaha kadar sürdürdü. Güvenlik önlemleri de alındı.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Galatasaray'ın şampiyonluk neşesi Denizli sokaklarını sardı

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın zaferi, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Denizli'de de coşkuyla kutlandı. Sarı-kırmızılı takımın, Hesap.com Antalyaspor'u 4-2 mağlup ettiği maçın ardından Denizli'deki taraftarlar, sokaklara dökülerek şampiyonluğu doyasıya yaşadı.

Galatasaray\

DENİZLİ'DE COŞKULU KUTLAMALAR

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Denizli'nin cadde ve sokakları, Galatasaraylı taraftarların akınına uğradı. Takımlarının bayraklarıyla donattıkları araçlarla uzun konvoylar oluşturan taraftarlar, klakson sesleri ve marşlarla şampiyonluğu kutladı. Meydanları dolduran kalabalık, şampiyonluk şarkıları eşliğinde gece geç saatlere kadar süren bir kutlama atmosferi yarattı.

Galatasaray\

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Yaşanan bu coşkulu kutlamalar sırasında emniyet güçleri de olası olumsuzluklara karşı gerekli güvenlik önlemlerini aldı. Polis ekipleri, kutlama alanlarında hazır bulunarak olası bir karmaşayı engellemek adına tedbirli davrandı. Kutlamalar, taraftarların sevinç gösterileri ve olaysız bir şekilde sona erdi.

Bu Yazıyı Paylaş