Spor

Galatasaray, Okan Buruk için kararını verdi: Dursun Özbek devrede

Galatasaray, Kocaelispor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra teknik direktör Okan Buruk'a destek vermeye devam ediyor. Dursun Özbek, Buruk'a güven duyduğunu açıkladı.
HABER MERKEZİ
HABER MERKEZİ
1 dk Sesli Dinle 0
Galatasaray, Okan Buruk için kararını verdi: Dursun Özbek devrede

Galatasaray, Kocaelispor ile oynadığı maçın ardından teknik direktör Okan Buruk konusunda bir karar aldı.

BİR PUAN YETMEDİ

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Kocaelispor'u evinde konuk eden sarı-kırmızılılar, maçta 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 1-1'lik sonuçla ayrıldı. Bu sonuç, Galatasaray'ın zirve yarışında yara almasına sebep oldu ve en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 2'ye düştü. Buruk, bu gelişmelerle birlikte eleştirilerin hedefi haline geldi.

ÖZBEK'TEN DESTEK

Takvim'in haberine göre, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Futbol A.Ş. Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, Okan Buruk ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Özbek, Buruk'a olan güvenini dile getirerek kalan 5 maçta başarı beklediğini ifade etti. Ayrıca, Özbek'in Gençlerbirliği maçı öncesinde Kemerburgaz'daki tesislere sık sık ziyaretler yapacağı belirtildi.

İDDİALARA YANIT GELİYOR

Dursun Özbek'in, Okan Buruk'un sezon sonunda gönderileceği yönündeki iddialardan rahatsız olduğu ve bu konuyla ilgili önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacağı kaydedildi. Galatasaray, Süper Lig'de 68 puanla liderliğini sürdürmekte ve 18 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Bu Yazıyı Paylaş