Gündem

Galatasaraylı Kazımcan Karataş'a çakmak atan taraftara hapis istemi geldi

Fenerbahçe-Galatasaray maçında, Kazımcan Karataş'a çakmak atan M.G. için 9 aydan 2 yıl 1 ay 15 güne kadar hapis cezası talep edildi.
DHA
DHA
1 dk Sesli Dinle 0
Galatasaraylı Kazımcan Karataş'a çakmak atan taraftara hapis istemi geldi

1 Aralık'ta oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında, Galatasaraylı futbolcu Kazımcan Karataş'a çakmak atan taraftar M.G. hakkında önemli bir gelişme yaşandı.

ÇAKMAKLA YARALAMA SUÇLAMASI

Maç sırasında Galatasaray futbolcularının gol sevinci yaşadığı anlarda, Fenerbahçe tribünlerinden atılan çakmak, Kazımcan Karataş'ın yüzüne isabet etti ve futbolcu yaralandı. Olay sonrası M.G. gözaltına alındı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, M.G. hakkında 9 aydan 2 yıl 1 ay 15 güne kadar hapis cezası talep eden bir iddianame hazırladı.

HAPİS VE SPOR YASAKLARI BEKLİYOR

İddianamede, M.G.'nin 6222 sayılı yasanın 17. maddesine dayanarak 'taşkınlık yapma suçu' ve 'silahla kasten yaralama' suçlarından yargılanacağı belirtildi. Ayrıca, şüpheli hakkında 1 yıl süreyle spor müsabakalarından men cezası da talep edildi. İddianame, Anadolu Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

Bakmadan Geçme

Yorumlar

UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.

Bu Yazıyı Paylaş